Convenția primarilor Actualizat pe 28 January 2015 

Disponibil pentru descărcare în limba română:

Declaratie de angajament CoM – Textul oficial subliniind angajamentul care urmează să fie aprobat de către autorități locale.

Declaratie de angajament CoM Formular Adeziune CoM – Formular de adeziune care va fi semnat de către primar – sau reprezentant echivalent al consiliului municipal – pentru a putea fi înregistrsat în CoM.

Orientari in procesul de raportare –  Orientările au fost elaborate de Oficiul pentru Convenţia primarilor (Covenant of Mayors Office – CoMO) în colaborare cu Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene cu scopul de a ajuta semnatarii în a înţelege cadrul de raportare al Convenţiei. Documentul încearcă să ofere semnatarilor orientări pas cu pas pentru întregul proces de raportare.

Brosura – Instrumente de finantare – Acest document oferă o imagine de ansamblu asupra diferitelor oportunități de finanțare destinate semnatarilor Convenției la nivel local, regional, național și european.

Singura responsabilitate pentru conţinutul acestei pagini aparţine autorilor. Aceasta nu reprezintă în mod necesar opinia Comunităţii Europene. Comisia Europeană nu este responsabilă în cazul utilizării în orice scop a informaţiilor conţinute în acest website.